Is uw Windows up-to-date voor de nieuwste CareConnect Dentist versie?

Beste CareConnect Dentist gebruiker,

De tijd gaat snel. Ook uw vertrouwde Baltes zet binnen enkele weken een aantal stappen voorwaarts. Eerst en vooral zal uw pakket een nieuwe naam dragen : CareConnect Dentist!
In de nieuwe visie van Corilus dragen wij continu bij tot het verbinden (connect) van alle beroepen in de zorg (care). Et voilà : de nieuwe naam CareConnect.

Een tweede stap voorwaarts gebeurt op technologisch vlak. Uw CareConnect krijgt nieuwe componenten onder de motorkap, waaronder .NET framework 4.7.2. Deze moderne component is niet compatibel met de allereerste versies van Windows 7 (versie uit 2009), Windows 8 (versie uit 2012) en Windows 10 (versies uit 2015) en daar willen we even uw aandacht op vestigen :

Om de nieuwste versie van CareConnect Dentist software te kunnen installeren, dient u uw Windows settings na te kijken en de laatste updates uit te voeren.

Voert u op geregelde basis de Windows-updates uit die inbegrepen zijn in uw Windows-abonnement?

Prima, dan hoeft u niets te ondernemen.

Bent u niet zeker of u met een recente versie van Windows werkt?

Dan raden we u aan om vandaag nog de computers in uw praktijk te controleren, dit neemt minder dan 1 minuut tijd in beslag per computer.

Waarom is het belangrijk dat u steeds uw Windows-updates uitvoert?

De ondersteuning door Microsoft voor oude Windows-versies is al één tot meerdere jaren gestopt. Hierdoor ontvangt u geen beveiligingsupdates meer voor Windows.
Als u de nieuwe versie van CareConnect Dentist 3.0.27.0 installeert, zal u het programma niet kunnen opstarten op werkposten die niet de vereiste Windows-versie hebben.

Controleer daarom vandaag nog de computers in uw praktijk. Het uitvoeren van de Windows-updates is eenvoudig, maar kan even tijd in beslag nemen.

Windows 7

Minimumvereiste: minstens Windows 7 Service Pack 1 moet geïnstalleerd worden om het programma te kunnen opstarten.
Klik hier om uw instellingen te controleren.

Windows 8

Minimumvereiste: minstens de update naar Windows 8.1 moet geïnstalleerd worden om het programma te kunnen opstarten.
Klik hier om uw instellingen te controleren.

Windows 10

Minimumvereiste: minstens de update naar Windows 10 Anniversary Update (versie 1607) moet geïnstalleerd worden om het programma te kunnen opstarten.
Klik hier om uw instellingen te controleren.

Heeft u hulp nodig?

Voor Microsoft support: klik hier.

Of contacteer de technische dienst van Corilus om u hierbij te helpen. Hou er rekening mee dat deze interventie betalend zal zijn als u geen onderhoudscontract heeft voor uw hardware.

Dutch