CareConnect College

CareConnect College

 

 

-> Kies een pakket -> Kies een module

Word een Pro in CareConnect Dentist

Net zoals uw beroep als tandarts continu evolueert, staan ook de IT-oplossingen voor uw praktijk niet stil! Intussen heeft elkeen van jullie reeds de gewoonte om elk jaar opnieuw enkele cursussen of seminaries te volgen om zo je kennis rond tandheelkunde up to date te houden en goed op de hoogte te zijn van alle nieuwe mogelijkheden en technieken.  Als we kijken naar de kennisinvestering in uw IT-oplossingen, is deze reflex doorgaans (nog) niet aanwezig…

Gezien de prominente rol van uw praktijkmanagement-software in uw dagdagelijkse werking, heeft ervaring ons geleerd dat klanten die regelmatig een beetje investeren in hun softwarekennis veel efficiënter en professioneler kunnen werken. Dit uit zich dan bv. in een professionelere communicatie met patiënten en andere betrokken zorgverleners, tijdswinst, … hetgeen helpt in het realiseren van een nog betere zorg. 

Bevraging heeft ons geleerd dat hét struikelblok, om meer te (kunnen) investeren in softwarekennis, het vrijmaken van grote tijdsblokken is. Elke tandartsenpraktijk heeft het immers razend druk! 

Om hierop in te kunnen spelen, lanceren we daarom het concept CareConnect College waarbij we naast de traditionele opleidingen bij u ter plaatse in de praktijk vanaf nu ook de mogelijkheid bieden om gepersonaliseerde online opleidingen te volgen. U kiest zelf de timing en het onderwerp. Daarenboven zit u comfortabel thuis of op uw praktijk en volg je, via een supersnelle internetverbinding, de gepersonaliseerde opleiding via uw computerscherm, net alsof de trainer naast je zit. 

Dankzij het feit dat ook de Corilus-medewerker zich niet hoeft te verplaatsen bespaart u enerzijds op verplaatsingskosten maar is het vooral mogelijk om opleidingssessies aan te bieden met een duurtijd vanaf 15 minuten!

Hoe werken deze gepersonaliseerde online trainingen?

Het gebruik van deze nieuwe opleidingsvorm is heel eenvoudig.

Ze wordt immers ondersteund door een professionele tool die Corilus voor u aankocht. Zodra de gepersonaliseerde online training ingepland werd, ontvangt u een mail met daarin een website-adres (url). Door hier simpelweg op te klikken wordt de online training opgestart en wordt de verbinding tussen uw computer en deze van de opleider tot stand gebracht. Voor het geluid heeft u telkens de keuze om ofwel gebruik te maken van audio over internet (= via uw computer) ofwel te bellen naar het, in de email vermelde, telefoonnummer.

In deze sessie ziet u het scherm van de opleider en kunnen jullie gewoon met elkaar communiceren.

Het is dus perfect mogelijk om tijdens of na de sessie nog enkele specifieke vragen te stellen.

Interesse gekregen in zo'n gepersonaliseerde online training?

Kies dan hieronder één of meerdere onderwerpen of ga voor een specifiek, vooraf samengesteld pakket. Bij elk onderwerp of pakket staat een tijdsindicatie vermeld.  Dit is de gemiddelde tijd nodig om het respectievelijke onderwerp of pakket correct te behandelen.  Mocht u echter meer of minder tijd nodig hebben, is er geen probleem. Deze trainingsvorm wordt immers gewoon afgerekend volgens werkelijk verbruikte tijd

Bestel uw persoonlijke online training via onderstaande link. 

Ik reserveer mijn training

 

Tarieven

  • De online training wordt per begonnen kwartier gefactureerd en dit aan de geldende uurtarieven.
  • Startprijs is 1 kwartier.

Optioneel kan u ervoor kiezen om de online training te laten opnemen.  Dit geeft u dan de mogelijkheid om uw training nadien nogmaals te herbekijken of deze bv. te delen met andere collega’s binnen uw praktijk.  

Indien u deze optie selecteert, krijgt u ze kort na het uitvoeren van de training per e-mail doorgestuurd. De kostprijs hiervan bedraagt 53,42 €.

Ik reserveer mijn training

 

Programma

Via onderstaande link vindt u eerst en vooral een overzicht van verschillende modules die u via deze CareConnect College kan volgen. Het concept is dat u uit deze lijst één opleiding kan kiezen of zelf een pakket kan samenstellen zodoende u een gepersonaliseerde remote opleiding bekomt die helemaal voldoet aan uw behoeften.

Mocht u een opleiding wensen over iets wat nog niet in deze lijst staat, aarzel niet om ons te contacteren. Samen vinden we zeker een gepaste oplossing. In ieder geval wordt het aanbod regelmatig herbekeken en uitgebreid of aangepast waar nodig. Hou deze lijst dus zeker in het oog!

Naast deze mogelijkheden vindt u onderaan deze pagina ook een overzicht van enkele vooraf samengestelde pakketten. Hierop kan u rechtstreeks inschrijven door bij bestelling de respectievelijke pakketcode door te geven. Uiteraard kunnen ze u ook inspireren bij het samenstellen van uw eigen pakket.

-> Kies één of meerdere modules of een specifiek vooraf samengesteld pakket

Dutch