Question: 

Hoe verstuur ik een SMS naar patiënten via de agenda in CareConnect?

Answer: 

In de CareConnect agenda is het mogelijk om per dag (en indien gewenst per behandelaar) een SMS te versturen naar alle patiënten die dan een afspraak hebben. Hoe dat in zijn werk gaat, leest u hieronder.

Online webinar van 24/03/2020 :

 Tip: wilt u graag automatische annulatiebevestigingen, afspraakbevestigingen en afspraakherinneringen versturen via mail en/of SMS? Dit kan via Progenda, de online agenda die wij aanbieden. Neem gerust vrijblijvend contact op met uw vertegenwoordiger om te bekijken of online agenda voor uw praktijk een meerwaarde kan bieden.

SMS'en versturen in 5 stappen

1. Zorg dat uw CareConnect Dentist geconfigureerd is om SMS'en te versturen. >> Klik hier om te lezen hoe u dit doet. <<

2. Klik rechts op de dag om een SMS te sturen naar alle patiënten met een GSM-nummer en met een afspraak op die dag:

Wilt u enkel een SMS versturen naar de patiënten van een bepaalde behandelaar? Klik dan rechts op de initialen van de behandelaar:

3. Selecteer het model dat u wilt gebruiken en klik op Openen. Hebt u nog geen model? >> Klik dan hier om te lezen hoe u dat doet. <<

4. U krijgt een lijst te zien van alle patiënten waarvan het GSM-nummer gekend is in CareConnect. Indien gewenst, kan u bij bepaalde patiënten aangeven dat u geen SMS wil versturen door het vakje aan de linkerkant uit te vinken. Selecteer een patiënt om een voorbeeld te krijgen van de SMS die verstuurd zal worden.

5. Klik tot slot op Sms'en versturen om een SMS te versturen naar alle aangevinkte patiënten in de lijst.