Favorieten

Wat is een favoriet?

Een model dat u veel gebruikt komt in aanmerking voor uw favorieten. Als u bijvoorbeeld dagelijks meerdere schoolverletten moet afdrukken voor uw patiënten kan u het model “schoolverlet” toevoegen aan uw favorieten. Iedere gebruiker kan zijn eigen favorietenlijst samenstellen.

Een favoriet is een document of een e-mail. Zijn er meerdere taalvarianten van het type document of e-mail, dan kiest Baltes de variant die overeenkomt met de taal van de patiënt of de gebruiker.

Waar vind ik mijn favorieten terug?

1. In de werkbalk Snelle toegang

2. Bij START in het lintmenu

3. In de modellenlijst onder 'Favorieten'

Hoe stel ik een model in als favoriet?

U kan zowel in de modellenlijst als bij het model zelf favorieten toevoegen. Dit doet u door op het grijze ster-icoontje te klikken voor de modelvarianten die u als favoriet wilt instellen. Het ster-icoontje kleurt geel als de varianten toegevoegd zijn als favoriet.

Bij een geopend model staan de modelvarianten rechtsboven, in de modellenlijst klikt u op een model om het paneel met de bijhorende modelvarianten te doen verschijnen.

Verwijderen van een favoriet doet u door nogmaals op het ster-icoontje te klikken zodat dit terug grijs kleurt. U kan ook rechts-klikken op een favoriet in de favorietenlijst en “Verwijderen” selecteren.