Lijsten in Baltes

Op verschillende plaatsen in Baltes wordt er gebruikt gemaakt van een nieuw en krachtiger type lijst. 2 voorbeelden zijn de Historiek communicatie en het Opzoeken van patiënten.

Er kan heel wat gedaan worden met deze lijsten. Om u wat wegwijs te maken tussen al de mogelijkheden tonen we hier alvast enkele handige functionaliteiten met de historiek communicatie als voorbeeld.

Weergave bewaren

Als u een bepaalde weergave (kolomvolgorde, kolombreedte, filters…) wilt bewaren kan dat per gebruiker en per werkpost via Bewaar huidige weergave. Deze knop staat rechtsbovenaan de historiek communicatie.

Om al uw wijzigingen aan de weergave ongedaan te maken en terug te keren naar de standaard weergave klikt u op Laad standaard weergave.

 

Zoekfunctie

In het zoekveld linksbovenaan kan u zoeken door meerdere kolommen tegelijk.

Sorteren

Een klik op een kolomkop sorteert de bestanden volgens deze kolom.

Groeperen per kolom

Sleep een kolomkop naar de balk boven de lijst om de bestanden te groeperen volgens deze kolom.

Filteren per kolom

Filters maken ook deel uit van de weergave en kan u dus bewaren per gebruiker en per werkpost. Klik op het trechter-icoontje bij een kolomkop en selecteer de gewenste filter. Als u “(Aangepast)” selecteert kan u zelf een filter definiëren.

Weergave wisselen bij het opzoeken van een persoon

Bij het opzoeken van een persoon (bv patiënt, contact…) kan u kiezen tussen twee weergaves: de standaardweergave en de detailweergave. Wisselen tussen deze weergaves kan via de knop rechtsboven.

Standaardweergave

Detailweergave

In de detailweergave kan u zoeken per kolom in de rij onder de kolomkoppen.